Ingredienser
Dej
200 g smør
200 g sukker
1 tsk vaniljepulver
2 æg
1 tsk bagepulver
200 g hvedemel
1,5 dl mælk
5 tsk grøn frugtfarve
3 tsk mandelessens
Glasur
50 g smør
225 g flormelis
1/2 tsk vaniljepulver
3 spsk vand
2 spsk kakao
Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og vaniljepulver grundigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk imellem hvert.Tilsæt frugtfarve og mandelessens og pisk ind i blandingen. Tilsæt bagepulver, mel og mælk lidt ad gangen og pisk til dejen er glat.
Bag cirka 30 min ved 175 grader varmluftovn. Lad derefter kagen afkøle helt.
Glasuren laves ved at opvarme alle ingredienser i en gryde ved svag varm og rør sammen til blandingen er glas. Hæld over kagen og fordel glasuren i et lige lag. Sæt kagen i fryseren i cirka 15 min så glasuren sætter sig hurtigt. Tag kagen ud af fryseren og spis.
Kommentarer
Send en kommentar