Ingredienser
4 modne bananer
1 tsk vaniljepulver
250 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
4 æg
150 g smør
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Blend bananerne. Vend bagepulver og mel forsigtigt i dejen. Rør det afkølede smeltede smør forsigtigt i dejen. Vend til sidst de blendede bananer i. Hæld banankagedejen i en smurt kageform og bag ved 180 grader i 40 minutter minutter. Lad den færdige banankage køle helt af inden den pyntes med hvid glasur.
4 modne bananer
1 tsk vaniljepulver
250 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
4 æg
150 g smør
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Blend bananerne. Vend bagepulver og mel forsigtigt i dejen. Rør det afkølede smeltede smør forsigtigt i dejen. Vend til sidst de blendede bananer i. Hæld banankagedejen i en smurt kageform og bag ved 180 grader i 40 minutter minutter. Lad den færdige banankage køle helt af inden den pyntes med hvid glasur.
Kommentarer
Send en kommentar