Ingredienser
4 blade husblas
3 hele æg
100 g sukker
1 tsk vaniljepulver
Revet citronskal af 3 citroner
½-1 dl citronsaft (alt efter hvor sur fromagen skal være)
3½ dl piskefløde
Fremgangsmåde
Udblød husblas i kold vand imens æg og sukker piskes lyst. Kom den opblødte husblas op i en gryde og smelt den sammen med citronsaften og den revne citronskal ved svag varme og under omrøring. Rør citronsaften med husblas i æggemassen mens der piskes grundigt. Pisk fløden til skum og vend flødeskummet i massen.
Kom fromagen i portionsglas eller i en skål og sæt på køl i mindst 3-4 timer. Hvis det skal gå stærkt, kan den også stivne på 30-45 minutter i fryseren.
Spis!
4 blade husblas
3 hele æg
100 g sukker
1 tsk vaniljepulver
Revet citronskal af 3 citroner
½-1 dl citronsaft (alt efter hvor sur fromagen skal være)
3½ dl piskefløde
Fremgangsmåde
Udblød husblas i kold vand imens æg og sukker piskes lyst. Kom den opblødte husblas op i en gryde og smelt den sammen med citronsaften og den revne citronskal ved svag varme og under omrøring. Rør citronsaften med husblas i æggemassen mens der piskes grundigt. Pisk fløden til skum og vend flødeskummet i massen.
Kom fromagen i portionsglas eller i en skål og sæt på køl i mindst 3-4 timer. Hvis det skal gå stærkt, kan den også stivne på 30-45 minutter i fryseren.
Spis!
Kommentarer
Send en kommentar