Brug stegetermometer!
Oksekød
Meget rødt/blodigt: 53 °C – 55
Rosarødt: 55 °C – 62 °C
Rosa: 62 °C – 65 °C
Svagt rosa: 68 °C – 70 °C
Gennemstegt: 72 °C – 75 °C
Kalvekød
Rosa: 62 °C – 65 °C
Svagt rosa: 65 °C – 68 °C
Gennemstegt: 72 °C – 75 °C
Svinekød
Svagt rosa: Kam og skinke: 65 °C – 68 °C, Nakke og bov: 68 °C – 70 °C
Lys grå: Kam og skinke: 68 °C – 70 °C, Nakke og bov: 70 °C – 75 °C (gennemstegt)
Kam og skinke: 70 °C – 75 °C (gennemstegt), Nakke og bov: 75 °C – 80 °C (gennemstegt)
Lammekød
Rosa: 65 °C
Svagt rosa: 68 °C
Gråt: 72 °C – 75 °C
Vildt
Rosa: 65 °C
Gråt: 72 °C (gennemstegt)
Kommentarer
Send en kommentar