Marcipan muffins med citron

Ingredienser
150 g blødt smør
200 g sukker
1 tsk vaniljepulver
4 æg
100 g marcipan
½ tsk bagepulver
1 nip salt
200 g hvedemel
½ dl cremefraiche
½ dl citronsaft

Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og vaniljepulver godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert. Tilsæt salt, bagepulver, hvedemel, cremefraiche og citronsaft og rør til dejen er jævn. Som det sidste rives marcipanen på et rivejern og vendes i dejen. 


Fyld dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader i ca. 15-20 minutter. De skal endelig ikke have for meget, så tjek med en kødnål i dejen. Server med flormelis som drys :o)

Vi valgte at bage muffins i mini-mini forme, så der blev 46 stk! I almindelige muffinsforme bliver der en 10-12 stykker.


Kommentarer