Bønne fritter med bearnaise sauce

Ingredienser
1 pose grønne bønner (frosne, 750 gram)
1 dl olivenolie eller smeltet kryddersmør
1 spsk chiliflager (kan udelades)
2 tsk groft- eller flagesalt
2 tsk hvidløgspulver (kan udelades)

Tænd ovnen på 200 grader varmluft eller 210 grader alm ovn. Hæld de frosne bønner og alle ingredienser i en stor skål og bland det hele grundigt. Læg et stykke bagepapir på en bradepande og fordel bønnerne på pladen.


Sæt først pladen ind når ovnen har nået 200 grader. Her skal de stege ca 30-45 minutter, det er vigtigt at ryste dem rundt på pladen jævnligt, så alle bønnerne får lige meget varme. De skal alle blive jævnt små-brankede dog uden at blive sorte, så det er vigtigt at holde øje med ovnen.

Her er det færdige resultat, sprøde lækre bønne fritter :o)



Server f.eks. med en dejlig hjemmelavet bearnaise sauce :o) En ribeye som tilbehør smager også herligt!

Kommentarer