Denne opskrift på stenalderbrød stammer fra Thomas Rode på Kong Hans. Brødet er helt uden mel og spises som alternativ til almindeligt rugbrød eller som en snack. Det kan holde sig ca. 1 uge i brødskuffen, op til 10 dage i køleskab.
Ingredienser
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk salt
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser i en skål og kom massen i en smurt brødform.
Bag brødet i en time ved 160 grader (forvarmet ovn)
Det er vigtigt at nødder, kerner og mandler kommer HELE i brødet. Blendes eller kværnes de, så frisættes de sunde men sarte fedtsyrer og de kan harskne, når brødet bages ved 160 grader.
Ingredienser
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk salt
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser i en skål og kom massen i en smurt brødform.
Bag brødet i en time ved 160 grader (forvarmet ovn)
Det er vigtigt at nødder, kerner og mandler kommer HELE i brødet. Blendes eller kværnes de, så frisættes de sunde men sarte fedtsyrer og de kan harskne, når brødet bages ved 160 grader.
Kommentarer
Send en kommentar