Ingredienser
1/2 l kærnemælk
1/2 l skyr
4 pasteuriserede hele æg
125 gram sukker
2 tsk vaniljepulver
1/2 dl citronsaft
1/2 dl citronsaft
Pisk alle ingredienser undtagen citronsaften sammen med håndmixer eller røremaskine. Først når koldskålen er næsten færdigrørt tilsættes citronsaften som det sidste (ellers risikere den at skille). Kan drikkes med det samme, men koldskålen smager bedre hvis den får lov at stå og trække et par timer i køleskab først.
Holdbarhed: 3 dage i køleskab
Tips!
Spis med kammerjunkere eller med det lidt sundere alternativ smuldret rugbrød og friske hindbær.
For en sukkerfri version, tilsæt i stedet for sukker ca. 1 tsk sødemiddel
Mums!
Spis med kammerjunkere eller med det lidt sundere alternativ smuldret rugbrød og friske hindbær.
For en sukkerfri version, tilsæt i stedet for sukker ca. 1 tsk sødemiddel
Mums!
Kommentarer
Send en kommentar