Coleslaw

...det perfekte tilbehør til Pulled Pork

Ingredienser
4-5 gulerødder
1/3 af et hvidkålshoved

Dressing:
2 dl mayonaise
1 dl skyr (eller creme fraiche)
1 spsk æbleeddike (eller hvidvinseddike)
1 spsk citronsaft
1 tsk sennep
1 tsk samba olek (kan udelades)
1 lille håndfuld hakket persille til pynt
Salt, peber (rigeligt)

Skræl gulerødderne og kør dem i foodprocessor til de er findelt (alternativt kan de rives på et rivejern). Skær hvidkålen i mindre stykker og findel i foodprocessor (kør ikke gulerødder og hvidkål samtidig i foodprocessoren). Bland derefter gulerødder og hvidkål i en stor skål hvor der er plads til at man kan vende det hele med dressing.

Rør dressingen sammen i en separat skål. Målene kan varieres efter smag, skru ned for mayonnaisen og op for skyr for en "slankere" version eller mere eddike for en mere syrlig smag, osv. Her blander man dressingen som man selv synes smager bedst :o) så husk at smage til undervejs!

Hæld dressingen over hvidkål og gulerødder og bland det hele godt med en stor ske. For optimal smag, lad coleslaw'en hvile mindst et par timer i køleskab før den skal spises, så smagen rigtig trænger ind i grøntsagerne.








Kommentarer